Oare exista batranete cu gust de tinerete?
Da. O putem regasi intr-un sat din judetul Giurgiu la caminul de batrani al Asociatiei Sky Angel. Acest loc intitulat prin calitatile sale naturale legate de mediu „colt de rai” dispune de o gradina mirifica si de un lac de pescuit ce are in mijloc o insula cu pomi fructiferi, traversarea de pe o parte pe alta fiind posibila prin asa numitul „pod al prieteniei”.

Printre principalele activitati care se desfasoara aici putem enumera: sahul,cititul, ascultatul radioului, privitul la televizor, tablele, jocul de rummy, accesul la sala de fitness, organizarea de petreceri, gratarul in asteptare, pescuitul sportiv etc. In plus caminul beneficiaza de un sistem de supraveghere video 24/24 cu ajutorul caruia familia poate vizualiza tot ceea ce se petrece, iar programul de vizita este unul foarte flexibil deoarece membrii familiei pot veni in vizita oricand doresc.

Atmosfera din cadrul caminului este una familiala ce te indeamna la socializare prin activitatile diverse propuse si de evitare a monotoniei. Unul dintre membrii fondatori ai caminului sustine ca pentru a te implica intr-un asemenea proiect este nevoie si de o doza de nebunie, deoarece trebuie sa te sacrifici si sa te dedici total intrucat principalul scop al caminului este acela de ai face pe pacientii sai sa se simta ca acasa si de a celebra viata la fiecare pas.