Alzheimer este boala uitarii si afecteaza un numar tot mai mare, cu fiecare an, numarul celor care sufera de aceasta boala creste necontenit.

Daca multe dintre familiile care au in sanul lor o persoana bolnava de Alzheimer decid sa se ingrijeasca personal de nevoile celui batran, exista si cazuri fericite am putea spune noi, in care se alege plasarea celor batrani intr-un camin batrani Alzheimer.Suntem Sky Angel, unul din cele mai moderne centre private pentru persoane varstnice din Bucuresti.

Un camin batrani Alzheimer dotat complet

Aici totul este gandit pentru a oferi beneficiarilor nostri tot comfortul de care a nevoie, dar, de asemenea, oferim si o asistenta medicala continua, oricand pregatita sa vina in ajutorul celor care au nevoie. Persoanele varstnice care sufera de Alzheimer au totusi, o serie de nevoi mai speciale pe care, cu ajutorul personalului nostru dedicat reusim sa le asiguram toate conditiile optime pentru a putea avea o viata linistita si placuta.

Pentru ca dorim sa oferim servicii de cea mai buna calitate, intregul personal al acestui camin batrani Alzheimer este dedicat si mai ales, devotat misiunii lor. Astfel, in fiecare zi, camerele sunt curatate si inspectate, urmand ca asternuturile sa fie schimbate ori de cate ori este nevoie. Pentru persoanele varstnice cu Alzheimer dar si cele cu alte afectiuni (cardiace, diabetice, renale, etc) asiguram o asistenta medicala prezenta 24/7 cu ajutorul celor mai bune cadre medicale generaliste. Astfel, fie ca este vorba despre respectarea tratamentului indicat de catre medicii specialisti, sau despre necesitatea unei asistente de urgenta, batranii care sunt aici sunt in deplina siguranta.

Un camin batrani Alzheimer situat departe de agitatia cotidiana

Sky Angel este un camin batrani Alzheimer aparte, iar adevaratul motiv pentru care ne-am amplasat intregul complex la 15Km de Bucuresti, in comuna Adunatii Copaceni este acela ca dorim sa le oferim celor varstnici un mediu placut, linistit, si mai ales, sanatos. Departe de zgomotul si agitatia din Capitala, aici, le oferim celor varstnici un spatiu generos, plin cu vegetatie, pomi fructiferi dar si un lac unde pasionatii de pescuit pot sta in tihna, la o partida de pescuit. De asemenea, datorita gradinei de legume proprii reusim sa le oferim beneficiarilor mancare gatita numai cu ingrediente naturale, cu legumele proprii dar si cu alimente ce provin din surse verificate si de incredere.

Cautam sa fim aproape de fiecare

Camin batrani AlzheimerDupa o plimbare placuta prin marea livada, batranii pot petrece restul dupa-amiezii fie urmarindu-si serialul favorit, fie, pentru cei mai dibaci, si nu numai, chiar pot sa navigheze pe internet sau sa se joace pe tableta. Dorim sa le oferim celor batrani linistea de care acestia au atata nevoie, iar pentru cei cu Alezheimer, datorita grijei pe care o purtam, reusim sa le usuram viata. Bineinteles, rolul nostru, ca si camin batrani Alzheimer este acela de a le oferi apartinatorilor un program bine gandit de vizite pentru a nu le lasa celor de aici sentimentul de parasire. In acest sens chiar luptam impotriva abandonului si a singuratatii.

Bun venit la Căminul Nostru, un loc dedicat îngrijirii și confortului persoanelor în vârstă afectate de boala Alzheimer. Înțelegem importanța unei îngrijiri speciale și personalizate pentru acești oameni dragi nouă, iar echipa noastră dedicată de profesioniști se asigură că fiecare rezident primește atenția și suportul necesare într-un mediu sigur și plăcut.

La Căminul Nostru, ne-am dedicat misiunii de a oferi un camin sigur și empatic pentru persoanele în vârstă afectate de boala Alzheimer. Înțelegem provocările și dificultățile asociate cu această afecțiune, precum pierderea memoriei, confuzia și schimbările de comportament. De aceea, ne concentrăm pe asigurarea unui mediu cald și prietenos, adaptat nevoilor specifice ale rezidenților noștri.

Echipa noastră de îngrijitori este specializată în îngrijirea persoanelor cu Alzheimer și are experiență în gestionarea simptomelor și a comportamentului specific al acestei afecțiuni. Fiecare membru al echipei noastre este empatic și înțelegător, dedicat să ofere un sprijin emoțional și fizic de înaltă calitate pentru fiecare rezident. Ne asigurăm că fiecare persoană primește o atenție individuală și personalizată, adaptată nevoilor sale specifice.

În cadrul căminului nostru, creăm un mediu sigur și securizat, astfel încât rezidenții noștri să se simtă în siguranță și protejați. Camerele noastre confortabile și bine întreținute oferă un spațiu privat și liniștit, iar facilitățile noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale persoanelor cu Alzheimer. Ne asigurăm că fiecare rezident beneficiază de o nutriție adecvată prin oferirea de mese echilibrate și gustoase, adaptate preferințelor și nevoilor individuale.

În plus, la Căminul Nostru, promovăm activități recreative și de socializare care stimulează mintea și încurajează interacțiunea socială. Activitățile noastre sunt adaptate nivelului de funcționare al fiecărui rezident, având în vedere nevoile și capacitatea lor individuală. De la jocuri și terapie muzicală, până la exerciții fizice ușoare și plimbări în aer liber, ne străduim să oferim un mediu stimulant și plin de bucurie.

În calitate de cămin de bătrâni specializat în îngrijirea persoanelor cu Alzheimer, suntem angajați în asigurarea unei calități superioare a serviciilor noastre. Ne-am asumat responsabilitatea de a oferi îngrijire compasională și înalt profesională, deoarece fiecare rezident merită respectul și demnitatea cuvenite.

Dacă sunteți în căutarea unui cămin sigur și empatic pentru o persoană dragă afectată de boala Alzheimer, Căminul Nostru este alegerea potrivită. Contactați-ne astăzi și permiteți-ne să vă oferim serviciile noastre de înaltă calitate pentru a asigura confortul și bunăstarea persoanei dragi.

Sky Angel este locul unde orice batran isi va gasi linistea si tihna de care are nevoie, fara a mai avea griji si probleme. Va asteptam cu drag.

În Dragoste și Îngrijire, Împreună Îmbătrânim – Caminul Sky Angel, O Casă Plină de Bucurie.