Alzheimer este boala uitarii si afecteaza un numar tot mai mare, cu fiecare an, numarul celor care sufera de aceasta boala creste necontenit.

Daca multe dintre familiile care au in sanul lor o persoana bolnava de Alzheimer decid sa se ingrijeasca personal de nevoile celui batran, exista si cazuri fericite am putea spune noi, in care se alege plasarea celor batrani intr-un camin batrani Alzheimer.Suntem Sky Angel, unul din cele mai moderne centre private pentru persoane varstnice din Bucuresti.

Un camin batrani Alzheimer dotat complet

Aici totul este gandit pentru a oferi beneficiarilor nostri tot comfortul de care a nevoie, dar, de asemenea, oferim si o asistenta medicala continua, oricand pregatita sa vina in ajutorul celor care au nevoie. Persoanele varstnice care sufera de Alzheimer au totusi, o serie de nevoi mai speciale pe care, cu ajutorul personalului nostru dedicat reusim sa le asiguram toate conditiile optime pentru a putea avea o viata linistita si placuta.

Pentru ca dorim sa oferim servicii de cea mai buna calitate, intregul personal al acestui camin batrani Alzheimer este dedicat si mai ales, devotat misiunii lor. Astfel, in fiecare zi, camerele sunt curatate si inspectate, urmand ca asternuturile sa fie schimbate ori de cate ori este nevoie. Pentru persoanele varstnice cu Alzheimer dar si cele cu alte afectiuni (cardiace, diabetice, renale, etc) asiguram o asistenta medicala prezenta 24/7 cu ajutorul celor mai bune cadre medicale generaliste. Astfel, fie ca este vorba despre respectarea tratamentului indicat de catre medicii specialisti, sau despre necesitatea unei asistente de urgenta, batranii care sunt aici sunt in deplina siguranta.

Un camin batrani Alzheimer situat departe de agitatia cotidiana

Sky Angel este un camin batrani Alzheimer aparte, iar adevaratul motiv pentru care ne-am amplasat intregul complex la 15Km de Bucuresti, in comuna Adunatii Copaceni este acela ca dorim sa le oferim celor varstnici un mediu placut, linistit, si mai ales, sanatos. Departe de zgomotul si agitatia din Capitala, aici, le oferim celor varstnici un spatiu generos, plin cu vegetatie, pomi fructiferi dar si un lac unde pasionatii de pescuit pot sta in tihna, la o partida de pescuit. De asemenea, datorita gradinei de legume proprii reusim sa le oferim beneficiarilor mancare gatita numai cu ingrediente naturale, cu legumele proprii dar si cu alimente ce provin din surse verificate si de incredere.

Cautam sa fim aproape de fiecare

Camin batrani AlzheimerDupa o plimbare placuta prin marea livada, batranii pot petrece restul dupa-amiezii fie urmarindu-si serialul favorit, fie, pentru cei mai dibaci, si nu numai, chiar pot sa navigheze pe internet sau sa se joace pe tableta. Dorim sa le oferim celor batrani linistea de care acestia au atata nevoie, iar pentru cei cu Alezheimer, datorita grijei pe care o purtam, reusim sa le usuram viata. Bineinteles, rolul nostru, ca si camin batrani Alzheimer este acela de a le oferi apartinatorilor un program bine gandit de vizite pentru a nu le lasa celor de aici sentimentul de parasire. In acest sens chiar luptam impotriva abandonului si a singuratatii.

Sky Angel este locul unde orice batran isi va gasi linistea si tihna de care are nevoie, fara a mai avea griji si probleme. Va asteptam cu drag.