O Asociatie Non-Profit depune eforturi uriase, pentru ca viata oamenilor ajunsi la varsta a treia, sa se regaseasca intr-o oaza de liniste si alinare sufleteasca, aceasta asociatie Sky Angel, reuseste intr-o perioada dificila pe care o traim, sa ajute persoanele care vor sa fie ajutate, prin adapostirea lor in centru rezidential din Darasti Vlasca.
Sky Angel, este un concept modern in Romania, creat pentru persoanele varstnice care doresc sa traiasca decent, sa pastreze o alimentatie naturala, ferita de chimicale, hormoni si E-uri, prin alimentatie cat mai naturala posibila, ceaiuri din plante medicinale bio, sa paseasca zilnic in gradina verde, plina cu pomi fructiferi, zmeura, vita de vie si chiar lac cu pesti, unde il pot gasi si vorbi cu Dumnezeu, pentru noi Hristos a inviat si credem ca impreuna vom trai fiecare clipa din viata fericiti, bucurandu-ne ca traim.
Acest asezamant este dedicat persoanelor care nu pot sa se mai ingrijeasca singuri, pentru cei ce se vad singuri si fara puteri, pentru cei ce nu mai fac fata sa se lupte cu viata, alergand dupa hrana, medicamente, platile facturilor, ierni grele, sau exces de calduri, pentru cei ce poate copii dansilor sunt plecati in alte tari, pentru cei ce doresc sa traiasca fara grija zilei de maine.
Sky Angel ofera chiar si celor cu pensii mai mici, loc in caminul din Darasti Vlasca, pe o perioada nedeterminata, in schimbul locuintei, in functie de anumite criterii si pentru care va rugam sa nu ezitati si sa ne vizitati pentru a consulta ofertele.
Acest asezamant pentru persoane varstnice este si va fi un loc, in care toti cei ce ajung la noi, simt ca s-au renascut, si gasesc persoane prietenoase, mereu cu zambetul pe fata, aici, personalul calificat, este dedicat in intregime pentru toti cei ce ne pasesc pragul. Va asteptam cu drag.